Email info@fabular.net
+387 62 679 100 +387 62 916 396
Email info@fabular.net
+387 62 679 100 +387 62 916 396

15 stvari koje je dobro staviti na vaš letak

To je marketinško ulaganje i vi ga želite što više iskoristiti stvarajući temeljit i učinkovit letak. Vi želite uhvatiti oko svog potencijalnog klijenta sa dobrim dizajnom i relevantnim sadržajem.

Evo 15 stvari koje bi trebali uključiti u svoj letak.

1.Kontakt informacije

Sve što bi mogli reći na svom letku kako bi promovirali svoje poslovnje neće vrijediti ništa ako vas vaši potencijalni klijenti ne mogu kontaktirati. Uključite naziv firme, adresu, broj telefona i web stranicu.

2. Poveznice na društvene mreže

Ako vaša tvrtka koristi društvene mreže kao marketinški alat (a trebala bi), iskoristite ovu priliku da pridobijete nove fanove. Recite im gdje vas mogu pronaći na Facebooku, Twitteru ili bilo kojoj drugoj društvenoj mreži koju koristite.

3. Odvažan naslov

Naslov bi trebao predstavljati vašu tvrtku. Ovo je prva prilika da pridobijete potencijalne klijente da čitaju dalje, stoga, potrudite se.

4. Odlične fotografije

Investirajte u svoje poslovanje sa profesionalnim fotografijama svojih proizvoda. To je investicija koja će se dugoročno isplatiti i fotografije možete koristiti za razne stvari.

5. Popusti i posebne ponude

Obavijestite klijente / kupce o popustima, posebnim ponudama ili akcijama koje imate i potaknite ih da ih iskoriste.

6. Poziv na “akciju”

Koristite aktivan, a ne pasivan jezik. Pokušajte izbjeći korištenje varijante glagola biti (bio, bili su, je, biti itd.). Neka klijenti / kupci uvijek znaju što očekujete od njih da rade sa tom informacijom. Reci im da nazovu danas, djeluju odmah ili da se prijave.

7. Ključne činjenice

Upoznajte klijente sa uslugama ili proizvodima koje nudite informirajući ih o tim proizvodima / uslugama.

8. Izjave korisnika

Ne tražite od klijenta da se oslanja na vašu riječ da prepozna vrijednost vaše usluge / proizvoda. Neku čuju to od svojih bližnjih ili od ljudi kojima vjeruju uključujući izjave u sadržaju svog letka.

9. Glavne točke

Odaberite barem pet glavnih vrijednosti vaše tvrtke / poslovanja / proizvoda ili usluge i istaknite ih na letku.

10. Istaknite se

Recite klijentima zašto ste bolji od konkurencije. Što vi radite drugačije? Zašto da odaberu baš vas?

11. Prazan prostor

Imajte na umu da prazan prostor ne znači uvijek lošu stvar. To je prostor koji ne zauzima nikakav tekst, fotografija ili ilustracija, ali on pridonosi profesionalizmu, jasnoći i čini sadržaj čitljivijim.

12. Lista činjenica

Ovo je izvrstan način za organiziranje informacija u manje, “probavljive” dijelove. Uhvatite i zadržite čitateljevu pozornost sa ovakvim načinom organizacije.

13. Dobra grafika 

Potražite neke ilustracije ili grafike kako biste vizualno poboljšali letak.

14. Vaš logo

Zvuči jednostavno, ali ako ga nemate, morate ga imati. Dobar logo će brendirati vaše poslovanje i pomoći vam da postanete prepoznatljivi svojim klijentima.

15. Tema letka

Tema letka uvijek treba biti suptilna ali opet zanimljiva. Pazite da ne pretjerate sa detaljima.

I nemojte zaboravit na vaš krajnji cilj:

Kada razmišljate o tome što sve staviti na letak, razmislite o tome što želite postići s njime. Koga želite privući, i zašto? Nemoje stavit sve na letak. Budite direktni i pametni u svom izboru.

Leave a Reply