Email info@fabular.net
+387 62 679 100 +387 62 916 396
Email info@fabular.net
+387 62 679 100 +387 62 916 396

Grafički dizajn

Budite prepoznatljivi na tržištu

Vizualni identitet je lice vaše frime; prvi dojam i poruka koju odašiljate svim potencijalnim klijentima, investitorima i partnerima. Naš kreativni odjel osmišljava i izrađuje sve vizualne elemente koji čine korporativni identitet: odabir karakteristične boje, dizajn logotipa, posjetnica, memoranduma, koverti, te idejna rješenja plakata, brošura, zastava, fasadnog natpisa/totema, natpisa na vozilu ili uniformama zaposlenika. Dizajn u kombinaciji s najnovijim tehnikama tiska sigurna je investicija u vašu prepoznatljivost na tržištu.

Velike organizacije nam vjeruju

Boje koje određujemo za Vaš logotip primjenjuju se u grafičkim pripremama za memorandume, poslovne mape, vizitke i slično. Također, pomno odabrana tipografija jednako je bitna stavka vizualnog identiteta. Boja i tipografija važni su elementi dobrog dizajna.

Kreiranje lijepih slika je dobra stvar, međutim, najvažniji trenutak dizajnerskog procesa se dešava mnogo prije nego što krene da se crta. Grafički dizajner mora da interpretira klijentove potrebe. Upravo je to ono što je važno, slušanje, istraživanje, razvoj koncepta i pronalaženje balansa između estetike i korisnosti.

 

Vizualni identitet

Izrada vizualnog identiteta vaše firme je temelj za uspješno poslovanje. Kako bi postigli svoje marketinške ciljeve a time i ostvarili profit i uspješnost vaših proizvoda ili usluge dobar dizajn i izrada vizualnog identiteta je ključna komponenta za prepoznatljivost vaše firme. Izrada vizualnog identiteta zavisi o djelatnosti kojom se bavite i o publici s kojom želite komunicirati.

Feel free to talk to us

The moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now. When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage.

 Email Sales@GoodLayers.com

 Call Now! +1-3454-5678-77