Email info@fabular.net
+387 62 679 100 +387 62 916 396
Email info@fabular.net
+387 62 679 100 +387 62 916 396

O nama

Uspjeh

Zahvaljujući našoj strasti i uspjehu koji je iz nje proizašao, proteklih pet godina surađivali smo s najrazličitijim tvrtkama – od malenih start-upova do golemih multinacionalnih kompanija – i zadobili neprocjenjivo iskustvo u brojnim industrijama: telekomunikaciji i IT-u, turizmu, financijskom sektoru, FMCG-u, zabavi, medijima…

Organizovanje oglasnih kampanja

Vođenje društvenih mreža

Izrada web stranica

Agencija k’o agencija. Zašto baš Fabular?

Jer se mijenja svijet oko nas pa se moramo mijenjati i mi. Način na koji (masovno) komuniciramo, baš kao i gospodarstvo, doživljava nevjerojatne promjene, a reklamne se agencije drže provjerene formule. Samo nas stalna potraga za novim rješenjima čini spremnim na izazove oko nas.

Agenciju čine ljudi, ne uredi, računala ili aparati za kafu. Upoznajte copywritere, dizajnere, stratege kojima ste povjerili vaš biznis. To su profesionalci o čijem talentu i znanju ovisi vaš uspjeh. Razvikane agencije koje će možda vaš projekt uvaliti malcu na praksi nisu garancija dobro obavljenog posla. Kumov mali može složiti logo, ali može li to napraviti na način da govori o vašem poslu i unaprijedi prodaju?

Mi smo velika firma. Znači li to da tražimo dalje?

Male firme znače fleksibilnost. To ne znači brif u petak i prezentaciju u ponedjeljak. To znači da je umjesto uspavanog hladnog pogona mreža top kreativaca i profesionalaca projektno organizirana prema osobnim afinitetima i sposobnostima koja može optimalno odgovoriti na izazov zadanog brifa.

FABULAR

Fabular je nezavisna agencija za komunikaciju i branding. Spaja pametne strategije, inovativne koncepte i vrhunsku izvedbu.

Fabular je kreativni problem-solver. Pomaže tvrtkama i pojedincima u marketinškoj komunikaciji i brandingu.

Jednosmjerno oglašavanje kakvo poznajemo polako umire, potrebno se okrenuti Advertisingu koji stvara nove vrijednosti za korisnike i, posljedično, proizvođače. To je nova uloga stratega, kreativaca i ostalih profesionalaca. Pasivni termin “potrošači” sve lošije opisuje publiku koja i sama sudjeluje u kreiranju komunikacije pa i samih proizvoda i usluga (crowdsourcing) – na nama je da u toj komunikaciji sudjelujemo i oblikujemo je na način da stvara pozitivne učinke za sve.

Fabular kreira strategije, kreativne koncepte, marketinške kampanje (tv, radio, tisak, outdoor, online, event…), imena i vizualne identitete (logotipi, ambalaža…), ali i rješenja do kojih ćemo tek doći i koja izlaze iz okvira klasičnog oglašavanja.

Fabular savjetuje prilikom odabira agencije, kreativnih rješenja, analizira postojeće stanje, pomaže sastavljati projektne zadatake…

Email Subscription

Get updates from us!

Please install and activate the "Newsletter" plugin to show the form.