Usluge

Nudimo najbolja rješenja

Zahvaljujući našoj strasti i uspjehu koji je iz nje proizašao, proteklih pet godina surađivali smo s najrazličitijim tvrtkama – od malenih start-upova do golemih multinacionalnih kompanija – i zadobili neprocjenjivo iskustvo u brojnim industrijama: telekomunikaciji i IT-u, turizmu, financijskom sektoru, FMCG-u, zabavi, medijima…

Brendiranje

Grafički dizajn

Web dizajn

Konsultacije

Programiranje

Planiranje

NAŠ PROCES RADA

Od početka do kraja, uz Vas.

Bez obzira kako ste došli do nas – preko web stranice, društvenih mreža ili izravnim kontaktom – volimo kao prvi korak upoznati se s Vama na sastanku. Jer imamo jako puno pitanja, koja su uvijek dobar temelj za precizan plan.

Analiza i istraživanje

Nakon što smo dobili odgovore na sva pitanja, krežemo u analizu i istraživanje. To nam pomaže da još bolje razumijemo zadatak s kojim se susrećemo, ali i okruženje u kojem se nalazi.

Strategija i plan

Bez obzira radi li se o kampanji, društvenim mrežama, webu ili nečem drugom, precizna razrada je naš sljedeći korak. Nakon upoznavanja, analize i istraživanja pišemo strategiju ili razrađujemo kampanju.

S riječi na djela

Napisani i odobreni plan odnosno strategiju, krećemo provoditi u djelo. Kompleksni digitalni

svijet i sve njegove male i velike kanale, pokrivamo preciznim planom iz prošlog koraka.

Analiza i testiranje

Kampanje pratimo i prilagođavamo iz minute i minutu, neprestano testiramo s različitim alatima i ovisno o rezultatima, mijenjamo ili prilagođavamo.

Budite u toku!

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Radite sa nama!

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.